Kalvekoteletter med jordbærsirup

Kalvekoteletter med jordbærsirup

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portioner

Składniki

  • jordbær frisk, halveret (se tip)
    150 g
    150 g jordbær, frost
  • farin
    20 g
  • smør skåret i mindre stykker
    20 g
  • kalvekoteletter (ca. 3 mm tyk)
    8 stykker
  • hvedemel til panering
  • balsamico
    30 g
  • salt
    1 - 2 knivspids
  • sort peber, stødt
    1 - 2 knivspids

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 207 mg
Białko 27 g
Kalorie 888 kJ / 212 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie