Urządzenia i Akcesoria
Kalvekoteletter med jordbærsirup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portioner
Składniki
-
150 g jordbær, frostjordbær frisk, halveret (se tip)150 g
-
farin20 g
-
smør skåret i mindre stykker20 g
-
kalvekoteletter (ca. 3 mm tyk)8 stykker
-
hvedemel til panering
-
balsamico30 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
207 mg
Białko
27 g
Kalorie
888 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommerlige retter
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen