Glutenfri bagels

Glutenfri bagels

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 stykker

Składniki

  • vand
    200 g
  • mælk
    80 g
  • gær
    10 g
  • sirup agave
    15 g
  • glutenfri mel plus ekstra til at drysse med
    450 g
  • salt
    1 teske
  • smør
    10 g
    10 g ekstra jomfruolivenolie
  • æggehvide
    1
  • natron
    1 spsk
  • æggeblomme
    1
  • mælk
    2 spsk
  • birkes
    1 spsk
  • sesamfrø
    1 spsk

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 647.2 mg
Białko 9.8 g
Kalorie 1267 kJ / 302.8 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 57.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie