Spanish Brunch

Spanish Brunch

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

Magdalena Muffins
  • caster sugar plus extra for garnishing
    120 g
  • lemon thin peeling of zest only (approx. 5 cm x 1 cm)
    1
  • medium egg
    1
  • whole milk
    120 g
  • sunflower oil
    120 g
  • plain flour
    180 g
  • baking powder
    5 g
Tortilla
  • chorizo picante cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • onion quartered
    150 g
  • olive oil
    40 g
  • courgette cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • potato peeled, cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • medium eggs
    3
  • cream cheese
    30 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
  • water
    600 g
Salmorejo Soup and Pan con Tomate
  • olive oil plus extra for garnishing
    80 g
  • medium eggs hard boiled, peeled, halved
    4
  • Serrano ham cut in pieces
    100 g
  • garlic clove
    1
  • plum tomatoes cut in pieces
    1200 g
  • fine sea salt plus coarse sea salt for garnishing
    ½ tsp
  • carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
    120 g
  • cider vinegar
    20 g
Orange Juice
  • oranges peeled, white pith and seeds removed
    4 - 5
  • lemon white pith and seeds removed
    1
  • ice cubes
    150 - 200 g
  • caster sugar (opcjonalnie)
    50 g
  • water
    500 g
Assembly
  • bread slices
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1431.2 kcal / 5988.1 kJ
Białko 48.3 g
Tłuszcz 51.6 g
Węglowodany 195.9 g
Błonnik 16.9 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Sód 2404.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...