
Urządzenia i Akcesoria
Spanish Brunch
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Magdalena Muffins
-
caster sugar plus extra for garnishing120 g
-
lemon thin peeling of zest only (approx. 5 cm x 1 cm)1
-
medium egg1
-
whole milk120 g
-
sunflower oil120 g
-
plain flour180 g
-
baking powder5 g
Tortilla
-
chorizo picante cut in pieces (2 cm)100 g
-
onion quartered150 g
-
olive oil40 g
-
courgette cut in pieces (3 cm)150 g
-
potato peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
medium eggs3
-
cream cheese30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
water600 g
Salmorejo Soup and Pan con Tomate
-
olive oil plus extra for garnishing80 g
-
medium eggs hard boiled, peeled, halved4
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
plum tomatoes cut in pieces1200 g
-
fine sea salt plus coarse sea salt for garnishing½ tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)120 g
-
cider vinegar20 g
Orange Juice
-
oranges peeled, white pith and seeds removed4 - 5
-
lemon white pith and seeds removed1
-
ice cubes150 - 200 g
-
caster sugar (opcjonalnie)50 g
-
water500 g
Assembly
-
bread slices6
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1431.2 kcal /
5988.1 kJ
Białko
48.3 g
Tłuszcz
51.6 g
Węglowodany
195.9 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Sód
2404.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Champagne Grapefruit Sorbet
8 godz. 15 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Vanilla Coffee Frappé
4 godz. 25 min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Hot Pink Smoothie
10 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Pasta al Arrabiata
30 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.