Urządzenia i Akcesoria
Agurkesalat med sautéret kylling og kerner
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portioner
Składniki
-
kyllingebryst, uden skind skåret i strimler (ca. 2 cm)180 g
-
fed hvidløg1
-
oregano, tørret½ teske
-
citronsaft20 g
-
gurkemeje, stødt½ teske
-
salt plus ekstra til at krydre med1 teske
-
sort peber, stødt plus ekstra til at krydre med1 knivspids
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
vand500 g
-
kerner efter eget valg (f.eks. byg, spelt)60 g
-
agurk skåret i skiver (ca. 2-3 mm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
654.5 mg
Białko
24.5 g
Kalorie
1573 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen