Courgettepasta med kalkunbolognese

Courgettepasta med kalkunbolognese

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

  • løg skåret i halve
    80 g
  • fed hvidløg
    1
  • gulerødder skåret i mindre stykker
    80 g
  • selleri skåret i mindre stykker
    40 g
  • olivenolie
    40 g
  • kalkun, hakket
    350 g
  • tomatpure
    2 teske
  • hakkede tomater, dåse
    400 g
  • salt
    1 teske
  • hvid peber, stødt
    ½ teske
  • courgette skåret i spiraler (se tip)
    750 g
  • cherrytomater skåret i halve
    150 g
  • fetaost smuldret
    100 g
  • oliven skåret i skiver
    40 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1094.5 mg
Białko 24.8 g
Kalorie 1550 kJ / 370.5 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie