Urządzenia i Akcesoria
Mole verde med kylling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portioner
Składniki
-
græskarkerner100 g
-
peanuts, usaltede og tørristede60 g
-
salatblade iceberg , skåret i mindre stykker80 g
-
spinatblade, friske groft hakkede100 - 150 g
-
forårsløg kun grøn del1
-
koriander, frisk kan undlades1 kvist
-
persille, frisk kan undlades1 kvist
-
jalapeñochili, serrano1
-
spidskommen, stødt1 knivspids
-
salt juster efter smag2 spsk
-
400 g tomater, grønne, skåret i halvetomatillos grønne, skåret i halve400 g
-
fed hvidløg2
-
løg100 g
-
olie20 g
-
vand (se tip)280 - 400 g
-
kyllingeoverlår, uden skind, med ben8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
1130 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
50 års jubilæum
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 Min
Kyllingebryst pizzaiola
55 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen