Pizza aux pommes de terre, cèpes et saucisse fraîche

Pizza aux pommes de terre, cèpes et saucisse fraîche

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 parts

Składniki

Pâte à pizza
  • d'eau
    210 g
  • de levure fraîche
    5 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de l'huile d'olive extra vierge pour graisser et assaisonner
  • de farine à pain
    350 g
  • de sel
    1 c. à café
Garniture
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre en tranches (5 mm)
    250 g
  • de thym déshydraté
    1 pincée
  • de mozzarella en tranches (7-8 mm)
    120 g
  • de cèpes frais en tranches
    100 g
  • de saucisse crue sans peau, émiettée
    120 g
  • de poivre noir moulu
    2 pincée
  • de sel
    1 pincée
  • de romarin frais
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 369.3 kcal / 1545.3 kJ
Białko 16.2 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 52 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 449.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...