Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues

Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 parts

Składniki

Pizza multigrains
  • 465 g d'eau
  • 5 g de levure fraîche
  • 1 c. à café de sucre brun
  • 1 c. à café de sel et plus pour assaisonner
  • 350 g de farine de blé aux céréales
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge et plus pour graisser et assaisonner
  • 20 g de jus de citron
  • 200 g de passata
  • de l'origan déshydraté pour assaisonner
  • de l'huile d'olive extra vierge pour assaisonner
  • 250 g de brie en tranches
  • 80 g de jambon de Serrano en tranches
  • 50 g de confiture de figues

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 636.7 mg
Białko 19.3 g
Kalorie 1831.2 kJ / 437.7 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 54.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...