Urządzenia i Akcesoria
Kinesisk Tangzhong-brød
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 skiver
Składniki
-
mælk plus en ekstra 1 tsk330 g
-
bagehvedemel560 g
-
mælkepulver30 g
-
tørgær2 teske
-
æg2
-
havsalt1 teske
-
smør100 g
-
sukker50 g
-
æggeblomme1
-
mælk1 teske
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
298.1 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1261.7 kJ /
300.4 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
39.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smør og brød
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Burgerboller
2 godz. 20 min
Brød med mælk
2 godz. 20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1 godz. 45 min
Ciabatta
Brak ocen
Vegansk banankage
1 godz.
Femkornsbrød
1 godz. 50 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen