Urządzenia i Akcesoria
Torskesalat med selleri, tomater og balsamicovinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portioner
Składniki
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
balsamico30 g
-
blandede urter, tørrede (f.eks. basilikum, oregano, timian, rosmarin)1 ½ teske
-
citronsaft, friskpresset1 teske
-
salt¼ teske
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
torskefilet udbenet, (ca. 200 g hver, 2 cm tyk)4
-
vand til at nedsænke poser ned i (ikke højere end det maksimale fyldningsniveau på 2 liter)
-
citronsaft, friskpresset30 g
-
tomat, moden skåret i mindre stykker200 g
-
selleristilk skåret i mindre stykker100 g
-
salatblade enhver type100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
370 mg
Białko
37 g
Kalorie
1508 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let og lækkert
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Strimlet rosenkålssalat med bacon og tranebær
20 min
Broccolisalat med rød peber og pinjekerner
10 min
Panna cotta med kirsebær
Brak ocen
Laksetatar
10 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen