Fyldt svinemørbrad med spinat

Fyldt svinemørbrad med spinat

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 portioner

Składniki

  • skalotteløg halveret
    80 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    60 g
  • babyspinat, frisk
    200 g
  • salt
    2 knivspids
  • sort peber, stødt
    2 knivspids
  • svinemørbrad (ca. 320 g)
    6 skiver
  • skinke (ca. 60 g)
    6 skiver
    6 skiver bacon, (ca. 60 g)
  • Marsala vin, tør eller sød
    80 g
    80 g dessertvin

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 409 mg
Białko 15 g
Kalorie 856 kJ / 204 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie