全麥麵包蘸蔬菜棒

全麥麵包蘸蔬菜棒

4.0 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 個

Składniki

全麥小麵包
  • 核桃仁
    50 克
  • 350 克
  • 新鮮酵母 ,剝碎
    20 克
    2 平茶匙 乾酵母粉, (約6克)
  • 1 小撮
  • 全麥麵粉
    500 克
  • 亞麻籽
    50 克
  • 葵花籽 (opcjonalnie)
    50 克
  • 1 茶匙
酪梨乳酪醬
  • 夸克乳酪 (詳見要訣)
    150 克
    150 克 希臘優格
  • 酪梨 ,去皮去籽,切塊
    50 克
  • 蜂蜜
    20 克
  • 黃芥末
    30 克
  • 菲達乳酪 ,切塊
    150 克
    150 克 奶油乳酪, ,切塊
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
組合
  • 紅蘿蔔 ,洗淨削皮,切條(5公分)
    150 克
  • 小黃瓜 ,洗淨,切條(5公分)
    150 克
  • 紅甜椒 ,洗淨去籽,切條(5公分)
    150 克
  • 黃甜椒 ,洗淨去籽,切條(5公分)
    150 克
  • 西洋芹 ,摘除葉子,去除粗纖維,切條(5公分)
    150 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 451.7 kcal / 1889.9 kJ
Białko 18.7 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 64.9 g
Błonnik 16.8 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 423.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...