Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
覆盆子漿
- 200 克 覆盆子 (新鮮或冷凍)
- 100 克 細砂糖
- 20 克 檸檬汁
帕芙洛娃蛋糕(蛋白霜)
- 330 克 糖
- 250 克 蛋白 (約8顆蛋白),室溫
- 1 小撮 塔塔粉
- 1 茶匙 白醋
- 1 茶匙 天然香草精
- 40 克 玉米粉
覆盆子奶油
- 600 克 鮮奶油 (脂肪含量約35%)
- 20 克 覆盆子 ,(新鮮或冷凍,如使用冷凍覆盆子請先解凍並完全瀝乾水分)
- 500 克 新鮮綜合莓果 ,裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 90.4 mg