
Urządzenia i Akcesoria
Etiopisk fladbrød (Injera)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 stykker
Składniki
-
teff mel250 g
-
vand500 g
-
salt2 knivspids
-
solsikkeolie (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 8 stykker
Kalorie
918 kcal /
3840.9 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
183 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
325 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
1 godz. 5 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 35 min