Etiopisk fladbrød (Injera)

Etiopisk fladbrød (Injera)

1.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 stykker

Składniki

  • teff mel
    250 g
  • vand
    500 g
  • salt
    2 knivspids
  • solsikkeolie (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 8 stykker

Kalorie 918 kcal / 3840.9 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 183 g
Błonnik 20 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 325 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie