Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g armut, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 20 g muz, dilimlenmiş (2 cm)
- 20 g yulaf gevreği
- 90 g su
- 1 tk zeytinyağı
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 721 kJ / 173 kcal
- Białko
- 3.53 g
- Węglowodany
- 24.83 g
- Tłuszcz
- 6.57 g
- Błonnik
- 4.29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15 min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 dk
Patates ve Havuç Püresi
45 dk
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10 min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Yulaflı Meyve Püresi
20 dk
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 dk
Tahıllı Meyve Lapası
10 min