Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g armut, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 20 g muz, dilimlenmiş (2 cm)
- 20 g yulaf gevreği
- 90 g su
- 1 tk zeytinyağı
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 721 kJ / 173 kcal
- Białko
- 3.53 g
- Węglowodany
- 24.83 g
- Tłuszcz
- 6.57 g
- Błonnik
- 4.29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min
Havuçlu Meyve Lapası
Brak ocen
Tahıllı Elma Lapası
10 Min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 Min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10 Min
Yulaflı Meyve Püresi
20 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min