Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g yulaf gevreği
- 100 g meyve, küçük parçalara bölünmüş
- 90 g su
- 1 tk zeytinyağı
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patates ve Havuç Püresi
45min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Armutlu Yulaf Kreması
10min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10min
Meyveli Labne
10min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Bebek Bisküvisi
30min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Tahıllı Meyve Lapası
10min