Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g su
- 650 g bal kabağı, içi, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Tam tarif
- Kalorie
- 861 kJ / 206 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Błonnik
- 15.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 dk
Patates ve Havuç Püresi
45 dk
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 min
Sebzeli Etli Püre
35min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 dk
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10 min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Havuç Püresi
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 dk
Yulaflı Meyve Püresi
20 dk