Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g su
- 650 g bal kabağı, içi, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Tam tarif
- Kalorie
- 861 kJ / 206 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Błonnik
- 15.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Brak ocen
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Brak ocen
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Patates ve Havuç Püresi
45min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min