Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
TM6

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

4.7 (9 ocen)

Składniki

  • 10 g zeytinyağı
  • 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
  • 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
  • 400 - 500 g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
    lub 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş
  • 1 - 1 ½ tk tuz
  • 10 adet tane karabiber
  • 5 yenibahar, tane (opcjonalnie)
  • 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (opcjonalnie)
  • 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli

Wartości odżywcze
na 3 kavanoz
Kalorie
1207 kJ / 288 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
9 g
Sód
3137 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy