Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
lub 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (opcjonalnie)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (opcjonalnie)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Wartości odżywcze
- na 3 kavanoz
- Kalorie
- 1207 kJ / 288 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 3137 mg
Alternatywne przepisy
Portakal Suyu
10min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Ghee
30min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Yumurtalı Farfalle
1h 30min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25 min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Keine Bewertungen
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Tavuk Suyu
1h 10min
Güllaç
3 Std. 25 Min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min
Tavuklu Pilav
1h 10min