Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g su
- 400 g havuç, soyulmuş, boydan ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Tam tarif
- Kalorie
- 564 kJ / 135 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 27.84 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 10.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Brak ocen
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Patates ve Havuç Püresi
45min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min