Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g su
- 400 g havuç, soyulmuş, boydan ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Tam tarif
- Kalorie
- 564 kJ / 135 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 27.84 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 10.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 dk
Patates ve Havuç Püresi
45 dk
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 min
Sebzeli Etli Püre
35min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 dk
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 dk
Meyveli Labne
10 min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Brak ocen
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 dk