Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g su
- 650 g kabak, kabuklu ya da kabuksuz sakız kabağı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Tam tarif
- Kalorie
- 462 kJ / 111 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 dk
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 dk
Sebzeli Etli Püre
35 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 dk
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 dk
Armutlu Yulaf Kreması
10 dk
Meyveli Labne
10 dk
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Žádné hodnocení
Küpler Halinde Havuç Püresi
Žádné hodnocení
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 min