Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g bal kabağı, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 3 adet taze fasulye, sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 220 g su
- zeytinyağı (opcjonalnie)
- 40 g pırasa, dilimlenmiş (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 574 kJ / 131 kcal
- Białko
- 2.87 g
- Węglowodany
- 9.88 g
- Tłuszcz
- 8.88 g
- Błonnik
- 5.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Sebzeli Etli Püre
35 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Küpler Halinde Havuç Püresi
No ratings
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 Min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min