Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g su
- 600 - 800 g kabak, dilimlenmiş (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 79 kJ / 19 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Buharda pişmiş bezelye
20 min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 phút
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 phút
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Brak ocen
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min