Urządzenia i Akcesoria
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porsiyon
Składniki
-
salatalık uçları kesilmiş, soyulmuş veya soyulmamış (yaklaşık 800 g)4 - 5
-
süzme yoğurt yoğun kıvamlı200 - 250 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 tk
-
dereotu sadece yaprakları, ince kıyılmış, damak tadına göre¼ - ½ demet
-
karabiber (opcjonalnie)1 tk
-
elma sirkesi (opcjonalnie)1 yk
-
şeker (opcjonalnie)1 tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
611.5 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
403.3 kJ /
96.4 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kesme Aparatı (tm5)
21 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 min
Caprese Wrap
10 min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30 min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35 min
Patates Graten
1 godz. 10 min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 min
Acı Biberli Kek
2 godz.
Sabayon Soslu Elma
40 min
Lahana Yatağında Kızarmış Onsen Yumurtası
Brak ocen
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 min
Elmalı Tart
1 godz.
Hellimli Pancar Salatası
20 min