Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
TM6 TM5

Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 100 g bal kabağı eti, sert kabukları iyice
    soyulmuş, parçalara bölünmüş
    (2-3 cm)
  • 120 g patates, parçalara bölünmüş
    (2-3 cm)
  • 30 g pırasa, boydan ikiye kesilimiş,
    dilimlenmiş (2 cm)
  • 50 g balık fileto, (dip balığı olmayan,
    derisiz, kılçıksız fileto mevsim
    balığı), parçalara bölünmüş
    (3-4 cm)
  • 200 g su
  • ½ tatlı kaşığı zeytinyağı

Wartości odżywcze
na 2 porsiyon
Kalorie
894 kJ / 214 kcal
Białko
13.1 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
5.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy