Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 鹅肉
- 1400 克 潮州卤水 (见要诀)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1067.5 kJ / 255.4 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 319.3 mg