茭白炒肉丝
TM31 TM5 TM6

茭白炒肉丝

3.6 (13 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜头
  • 10 克 油
  • 20 克 胡萝卜, 切条
  • 100 克 猪肉, 切条
  • 250 克 茭白, 切条
  • ½ 茶匙 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
366 kJ / 87 kcal
Białko
6.585 g
Węglowodany
3.216 g
Tłuszcz
5.198 g
Błonnik
1.475 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy