Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜头
- 10 克 油
- 20 克 胡萝卜, 切条
- 100 克 猪肉, 切条
- 250 克 茭白, 切条
- ½ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 366 kJ / 87 kcal
- Białko
- 6.585 g
- Węglowodany
- 3.216 g
- Tłuszcz
- 5.198 g
- Błonnik
- 1.475 g