Urządzenia i Akcesoria
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Filling
-
olive oil divided30 g
-
onion divided150 g
-
garlic cloves divided2
-
lean ground beef crumbled into small portions, divided500 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper divided, plus extra to season, to taste¼ tsp
-
fresh parsley or ½ bunch, patted dry, cut in thirds25 g
-
ground paprika2 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
398 ml canned creamed sweet corn, undrained (approx. 1 can)canned sweet corn kernels drained (approx. 1 can)398 ml
-
water995 g
-
vinegar60 g
Topping
-
700 g Yukon gold potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)yellow potatoes sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)700 g
-
whole milk175 g
-
butter diced, divided, to taste60 g
-
salt1 tsp
-
dried ground savory1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
895.8 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
1850.5 kJ /
442.3 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Canadian Strawberry Shortcake
30 min
Saskatoon Berry Jam
35 min
Confetti Rice
45 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2 godz.
Stuffed Gnocchi
1 godz. 20 min