Urządzenia i Akcesoria
Chifeletti
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 pezzi
Składniki
-
500 g di patate rosse piccole, con la buccia
-
750 g di acqua
-
200 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 uovo
-
5 g di sale
-
5 g di zucchero
-
40 g di burro morbido
-
olio di arachidi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
69.5 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
321.8 kJ /
76.9 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuori di omelette tonno e formaggio
40 min
Oliebollen (frittelle olandesi)
1 godz. 45 min
Polpette di pane
30 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Bombette di Carnevale ripiene
1 godz.
Bortellina
30 min
Agnolotti burro e salvia
10 godz.
Bao Buns con maiale in salsa BBQ
2 godz. 10 min
Cioccolata al latte e cookies
15 min
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1 godz. 30 min
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Brioche francese al burro
5 godz. 40 min