Urządzenia i Akcesoria
Chifeletti
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 pezzi
Składniki
-
500 g di patate rosse piccole, con la buccia
-
750 g di acqua
-
200 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 uovo
-
5 g di sale
-
5 g di zucchero
-
40 g di burro morbido
-
olio di arachidi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
69.5 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
321.8 kJ /
76.9 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ravioli di magro con salsa di caprino alla menta
1 godz. 30 min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 godz.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Fileja tropeani
2 godz.
Coroncine di pan brioches alla crema gianduia
50 min
Ravioli di Santo Stefano
2 godz.
Panini renna di Natale
4 godz. 30 min
Pinsa farcita
3 godz.
Calzone fritto
5 godz.
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1 godz.
Lonza di maiale con purè e insalata
1 godz.
Focaccia
6 godz.