Risoto de cogumelos

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 doses

Składniki

  • cogumelos desidratados
    30 g
  • água
    530 g
  • cogumelos marron cortados em quartos ou em fatias
    300 g
  • azeite
    20 g
  • chalota
    150 g
  • alho
    2 dentes de
  • azeite
    20 g
  • arroz p/ risoto
    300 g
  • vinho branco
    20 g
  • água até perfazer 900 g
  • folhas de tomilho fresco
    2 c. chá de
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • manteiga cortada em pedaços pequenos
    40 g
  • queijo parmesão em lascas
    60 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 561.4 kcal / 2348.7 kJ
Białko 14.1 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 75.9 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Sód 806.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...