Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindsfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Rüebli, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
¼ - ½
TL Majoran, getrocknet, nach
Belieben
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz zum Kochen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hackbraten mit Pilzen
1 Std. 30 Min
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3 godz.
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2h 45min
Panzerotti alla Romana
55min
Fleischpasteten
3 godz.
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1 Std. 30 Min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5sa 10 dk
Trutenburger Berliner Art
1h 25min
Eclairs mit Kirschen
1h 15 min