Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 50 gramů škvarků
- 250 - 300 gramů mléka
- 30 gramů čerstvého droždí
- 1 čajová lžička cukru
- 250 gramů polohrubé mouky
- 250 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička soli
- 2 žloutky
- 1 polévková lžíce vepřového sádla
Náplň
- 100 gramů vepřového sádla, rozpuštěného
- 400 - 500 gramů kysaného zelí, bílého
- 1 polévková lžíce kmínu, celého, na posypání
- 1 vejce, na potření
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 892 kJ / 213 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 22.9 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuketová čalamáda na topinky
25 min
Středomořský domácí chléb v květináči
2h 45min
Cuketové koláčky s nivou
3h 10min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 Std. 30 Min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2h 30min
Pikantní sýrové pečivo
35 min
Vdolečky s povidly
1 godz. 30 min
Ořechový závin
2h 50min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10min
Škvarkové placky
1 godz. 10 min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 min
Moravské koláče
3h