Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 plátky chleba
- 4 polévkové lžíce hořčice, plnotučné
- 50 gramů pečiva, bílého, staršího, na kousky
- 4 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 20 gramů oleje
- 1 cibule, na kolečka
- 2 polévkové lžíce červené papriky, sterilované
- 4 nakládané okurky, na plátky
- petržel, čerstvá, jen lístky, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 4 kusy
- Kalorie
- 5796 kJ / 1380 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 159 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Błonnik
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10min
Ražničí s bramborami
1 godz. 5 min
Šunková rolka
20 min
Frankfurtská polévka
30min
Bramborový guláš s párkem
40min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min
Vepřenky
25 min
Katův šleh
35 Min
Variace na vlašský salát
5 min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10min