Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů česneku
-
800
gramů krůtích stehen, bez kůže
lub 800 gramů kuřecích stehen, bez kůže a bez kostí, cca 4 kusy - 1 čajová lžička soli
- 3 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
-
150
gramů plátků slaniny
lub 150 gramů šunky, na plátky - 5 snítek rozmarýnu, čerstvého
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 1300 gramů vody
- 600 gramů brambora, na kostičky (4 x 4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1595 kJ / 381 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Roštěnky s bramborami
1 godz. 20 min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1h 10min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 min
Dušené králičí kousky
1 godz.
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1h 10min
Krůtí závitky
1h 45min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1h 50min
Krůtí prsa s rýží
1h 5 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min