Urządzenia i Akcesoria
Celozrnné knedlíky s burisony
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 kusy
Składniki
-
1 vejce
-
200 gramů špaldové mouky hrubé
-
30 gramů burisonů
-
1 čajová lžička soli
-
250 gramů plnotučného mléka
-
10 gramů vepřového sádla na vymazání hrnků
-
1000 gramů vody na vaření
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
10.8 g
Kalorie
1198 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Domácí knedlíky
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rustikální chléb
2 godz.
Křupavý slaný koláč s mrkví a cuketou
1 godz.
Chléb expres
45 min
Houbový crème brûlée
24 godz. 35 min
Bazalkovo-hořčičný dip
20 min
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Olivový chléb
3 godz. 50 min
Celozrnný horský chléb
1 godz. 30 min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1 godz. 45 min
Jablečno-cibulový chléb
2 godz. 20 min
Amarantová mouka
5 min
Aïoli
5 min