血糯米红豆芋头羹
TM6 TM5

血糯米红豆芋头羹

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 100 克 血糯米
  • 30 克 红豆
  • 水 ,浸泡用
  • 800 克 水 ,烹煮用
  • 250 克 芋头 ,荔浦芋头,去皮切约2厘米小块
  • 30 克 冰糖 ,依个人口味增减
  • 适量 椰浆 ,装饰用 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
805.8 kJ / 192.8 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
39.3 g
Tłuszcz
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
1.7 g
Sód
5.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy