Urządzenia i Akcesoria
Kip tikka masala
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porties
Składniki
Kip tikka
-
kippendij, zonder vel, ontbeend in blokjes gesneden (3 cm)800 g
-
chilipoeder kashmiri1 tl
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
zout1 tl
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel) (zie tips)2 tl
-
bruine suiker1 el
-
lookpasta (zie tips)1 el
-
gemberpasta (zie tips)1 el
-
tomatenpuree1 el
-
volle yoghurt100 g
Masala
-
ghee (zie tips)40 g
-
gele uien (ca. 180 g), in vieren gesneden1 - 2
-
gemberpasta (zie tips)2 tl
-
lookpasta (zie tips)1 tl
-
kardemompeulen (groen)6
-
fenegriek, gemalen1 tl
-
gedroogde gemalen kurkuma½ tl
-
chilipoeder kashmiri, (facultatief)1 tl
-
room, 35% vet100 g
-
tomatenpuree60 g
-
bruine suiker1 tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
koriander, vers alleen blaadjes, voor de garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
713.1 mg
Białko
27 g
Kalorie
1701.9 kJ /
405.2 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Familie en vrienden
15 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Speltbrood
Brak ocen
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Brak ocen
Nasi Goreng
40 min
Honey BBQ Chicken
Brak ocen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Brak ocen
Kimchi
Brak ocen
Kip met 'mole verde' saus
1 godz.
Kracht Muesli
25 min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min