Urządzenia i Akcesoria
Levercake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porties
Składniki
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
19 g
Kalorie
1362 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Scandinavische brunch
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Pierogi met vlees
1 godz.
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Maanzaad-mayonaise
Brak ocen
Lamsspiesjes
Brak ocen
Slasapje
Brak ocen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Batbout met kaas
30 min