Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 瓣 蒜头
- 800 克 猪肩肉 ,去骨去筋膜,切成同样大小 (约5-6大块)
- 110 克 洋葱 ,切薄片
- 1 枝 新鲜迷迭香
- 225 克 水
- 170 克 苹果醋
- 1 茶匙 蔬菜高汤酱
- ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 510 克 烧烤酱
- 盐 ,依个人口味调整
- 黑胡椒粉 ,依个人口味调整
- 绿叶生菜
- 6 个 汉堡餐包
- 紫洋葱 ,切薄片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 847 mg