
Urządzenia i Akcesoria
波兰风味猪肉水饺
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
内馅
-
洋葱 ,切块100 克
-
菜籽油20 克
-
牛肉 ,事先煮熟并切薄片 (详见要诀)320 - 350 克
-
胡萝卜 ,事先煮熟并切薄片 (详见要诀)40 - 50 克
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
干燥马郁兰¼ - ½ 茶匙
波兰饺子皮
-
水250 克
-
蛋1 颗
-
菜籽油20 克
-
面粉560 克
-
盐1 小撮
-
面粉 ,撒粉用
-
水 ,煮饺子
-
盐 ,煮饺子
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
479 kcal /
2006 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
74.3 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Then. Now. Always.
50 Przepisów
Chiny
Chiny