Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
内馅
- 100 克 洋葱 ,切块
- 20 克 菜籽油
- 320 - 350 克 牛肉 ,事先煮熟并切薄片 (详见要诀)
- 40 - 50 克 胡萝卜 ,事先煮熟并切薄片 (详见要诀)
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ - ½ 茶匙 干燥马郁兰
波兰饺子皮
- 250 克 水
- 1 颗 蛋
- 20 克 菜籽油
- 560 克 面粉
- 1 小撮 盐
- 面粉 ,撒粉用
- 水 ,煮饺子
- 盐 ,煮饺子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 74.3 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 3.1 g