Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
面团
- 200 克 黄油 ,切小块(1-2厘米),冷冻的
- 200 克 面粉
- 90 克 冷水
- ½ 茶匙 盐
- 面粉 ,撒粉用
焦糖洋葱
- 1 瓣 蒜头
- 20 克 黄油
- 110 克 培根片 ,切条(2厘米)
- 250 克 黄洋葱 ,切成八份,各层分开
- 20 克 黑糖
- 20 克 意大利黑醋
- ½ 茶匙 盐
鸡肉馅
- 600 克 水
- 500 克 鸡里脊(鸡柳)
- 220 克 红薯 ,去皮切块(2厘米)
- 3 枝 新鲜百里香 ,只取叶子
- 1 - 2 小撮 盐
- 1 - 2 小撮 黑胡椒粉
- 150 克 新鲜蘑菇 ,一切四
- 40 克 黄油
- 30 克 面粉
- 1 茶匙 鸡肉高汤酱
- 50 克 稀奶油,含脂肪量35%
- 面粉 ,撒粉用
- 新鲜百里香叶 ,装饰用
- 牛奶 ,涂抹用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3442.3 kJ / 819.5 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 57.4 g
- Tłuszcz
- 51.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.3 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 1275.4 mg