Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 小牛胸腺
- 250 克 白醋
- 750 克 冷水
- 600 克 水
- 冰水
- 冰块
- 300 克 青葱 ,切碎
- 2 瓣 蒜头
- 30 克 橄榄油
- 1 - 2 小撮 盐 ,依个人口味调整
- 1 - 2 小撮 黑胡椒粉 ,依个人口味调整
- 100 克 白葡萄酒
- 100 克 稀奶油(含脂量30-40%)
- 甜椒 ,依个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 45 g