Torta Pasqualina
TM6 TM5

Torta Pasqualina

4.0 (3 oceny)

Składniki

Filling

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 15 g olive oil, plus extra for brushing
  • 280 g artichoke hearts, marinated in herb oil, drained
  • 300 g fresh spinach leaves, rinsed
  • 30 g dried mushrooms, (porcini) soaked in warm water for 30 minutes, then drained
  • ⅛ tsp dried marjoram
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 4 medium eggs
  • 450 g ricotta cheese
  • 50 g whipping cream

Hot Water Shortcrust Pastry

  • 140 g lard, diced, plus extra for greasing
  • 1 tsp fine sea salt
  • 90 g water
  • 80 g milk
  • 500 g plain flour
  • 4 medium eggs

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1527 kJ / 365 kcal
Białko
12.6 g
Węglowodany
28.2 g
Tłuszcz
22.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy