Pastelera de choclo (corn pudding)

Pastelera de choclo (corn pudding)

3.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • frozen sweetcorn kernels
    1000 g
  • fresh basil leaves
    6
  • onions cut into quarters
    450 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • paprika to taste
    1 - 2 tsp
  • unsalted butter to grease
  • sea salt
    2 tsp
  • sugar plus extra to sprinkle
    45 g
  • milk
    100 g
  • ground black pepper
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 287.8 kcal / 1204.1 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 46.7 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 662.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...