Urządzenia i Akcesoria
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen nach Geschmack2 - 3
-
Kartoffeln in Stücken700 g
-
Ei1
-
Mehl60 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Öl zum Braten120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
2017 kJ /
482 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veganer Liptauer
12 godz. 10 min
Palatschinken
45 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 min
Grammelpogatscherl
1 godz. 10 min
Letscho
40 min
Schweinslungenbraten im Weckerl
1 godz. 45 min
Champignonsauce
30 min
Fleischlose Fleischlaibchen
35 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Erbsensuppe mit Nockerl
50 min
Langos
1 godz. 55 min
Jägersauce mit Knödel
50 min