Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 洋葱 ,切块
- 60 克 胡萝卜 ,切块,3厘米
- 100 克 京葱 ,切块,3厘米
- 100 克 芹菜根 ,切块,3厘米
- 100 克 瑞士风干牛肉(Bündnerfleisch) ,切条,2厘米
- 30 克 黄油
- 80 克 薏仁
- 900 克 水
- 2 块 蔬菜高汤块
- 100 克 稀奶油(含脂量30-40%)
- 1 小撮 盐 ,依个人口味调整
- 1 小撮 胡椒粉 ,依个人口味调整
- ½ 把 新鲜意大利芹 (约10克),只取叶子,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 17 g