瑞士风味牛肉蔬菜汤

瑞士风味牛肉蔬菜汤

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 洋葱 切块
    80 克
  • 胡萝卜 切块,3厘米
    60 克
  • 京葱 切块,3厘米
    100 克
  • 芹菜根 切块,3厘米
    100 克
  • 瑞士风干牛肉(Bündnerfleisch) 切条,2厘米
    100 克
  • 黄油
    30 克
  • 薏仁
    80 克
  • 900 克
  • 蔬菜高汤块
    2 块
  • 稀奶油(含脂量30-40%)
    100 克
  • 依个人口味调整
    1 小撮
  • 胡椒粉 依个人口味调整
    1 小撮
  • 新鲜意大利芹 (约10克),只取叶子,切碎
    ½ 把

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9 g
Kalorie 1137 kJ / 273 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...