Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 西芹 ,切小块
- 50 克 胡萝卜 ,切小块
- 50 克 洋葱 ,切小块
- 2 瓣 蒜头
- 40 克 黄油
- 1200 克 水
- 400 克 土豆 ,去皮切丁
- 20 克 干燥牛肝菌
- 1 茶匙 干燥马郁兰
- 1 块 蔬菜高汤块
- 1 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 737 kJ / 176 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2 g