Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 青菜 ,洗净沥干,切段
- 50 克 新鲜豆芽 ,洗净沥干
- 600 克 水
- 20 克 生抽
- 2 克 料酒 ,或½茶匙
- 2 克 姜 ,或1小片
- 200 克 鸡胸肉 ,切片
- 100 克 魔芋丝 或魔芋结
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 573.2 kJ / 137 kcal
- Białko
- 25.2 g
- Węglowodany
- 5.1 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 458 mg