Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 猪蹄, 切大块
- 1200 克 水
- 20 克 料酒
- 10 克 姜, 切片
蘸酱
- 15 克 姜
- 60 克 沙姜
- 15 克 糖
- 3 瓣 蒜头
- 80 克 生抽
- 10 克 麻油
- 55 克 油
- 3 支 新鲜香菜, 只取叶子
- 5 克 葱, 切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Białko
- 29.7 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
- Błonnik
- 0.3 g