Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
油酥面团
- 200 克 低筋面粉
- 100 克 猪油
水油皮面团
- 320 克 低筋面粉
- 120 克 猪油
- 20 克 糖
- 90 克 水
鲜肉内馅
- 10 克 姜 ,去皮切块
- 400 克 猪肉肉糜
- 10 克 糖
- 3 克 盐 ,月½茶匙
- 10 克 老抽
- 20 克 料酒
- 4 支 葱, 切细末
- 10 克 生抽
- 150 克 蟹粉
组合
- 2 颗 蛋黄, 打成蛋液
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 1194.7 kJ / 285.8 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 590.1 mg