鳕鱼配蒜香酱汁及时蔬
TM6 TM5

鳕鱼配蒜香酱汁及时蔬

3.4 (15 ocen)

Składniki

  • 220 克 紫洋葱 ,切块
  • 80 克 蒜头
  • 60 克 姜 ,切块
  • 250 克 日式酱油
  • 100 克 冰糖
  • 500 克 水 ,蒸煮用
  • 100 克 红甜椒 ,切块
  • 100 克 西葫芦 ,切块
  • 100 克 芦笋 ,切段
  • 80 克 蘑菇 ,切块
  • 2 小撮 盐 ,依个人口味调整
  • 2 小撮 胡椒粉 ,依个人口味调整
  • 50 克 葱
  • 480 克 鳕鱼排

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1797 kJ / 429.5 kcal
Białko
23.4 g
Węglowodany
81 g
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy